Car leasing

5 situací, kdy se určitě ozvat vaší leasingovce

January 10, 2022 | CAR4WAY

5 SITUACÍ, KDY SE URČITĚ OZVAT SVÉ LEASINGOVÉ SPOLEČNOSTI

 

Pomalu si zvykáte na život s autem na operativní leasing a zatím jde všechno hladce. Nestalo se nic, s čím byste si neporadili. Ale i když jste s v novém vztahu jistí v kramflecích, stejně je dobré si naše číslo uložit a ozvat se hned, jakmile dojde k nějaké mimořádné události. Ozvěte se, i když si myslíte, že takovou situaci zvládnete sami. Jednak vám pomůžeme situaci řešit. Navíc, když o takové situaci budeme vědět, můžete předejít případným nedorozuměním nebo zbytečným položkám na faktuře. Číslo je: +420 601 311 011.

1. DOPRAVNÍ NEHODA

Nepříjemná záležitost, která se nikdy nedá úplně vyloučit. Důležité jsou životy a zdraví. A až budou všichni v bezpečí, dejte nám vědět a také uvědomte policii (kvůli pojištění). Na lince pro řidiče vám poradíme, co dělat, pomůžeme vám vyplnit záznam o nehodě, najdeme nejbližší autoservis a zprostředkujeme odtah a asistenci. Volejte i v případě, že byla vaše nehoda jen městská ťukačka.

 

Auto na operák jde totiž opravit pouze ve smluvním autoservisu, takže bez telefonátu k nám se stejně neobejdete. Navíc bychom si nenahlášeného a neopraveného poškození určitě všimli při předávání auta a to by se promítlo do faktury za nadměrné opotřebení vozu. Jak postupovat zjistíte v Driver Setu

 

2. ŠKRÁBANCE 

Může to být třeba jen díra po kameni na předním skle nebo lehce odřený nárazník. I tak se vyplatí dát nám o tom vědět. Závady takového typu se dají po domluvě opravit obratem a můžete klidně dýchat. Na závěrečné předávání pak auto přivezete zase v perfektním stavu.

 

3. KRÁDEŽ

Je jasné, že pokud auto zmizí úplně, nejspíš nám zavoláte. Ale co když zmizí jenom disky kol kvůli malé vykrádačce? I tak se nám ozvěte. Poradíme vám, co v takové situaci dělat, jak se objednat do autoservisu a vyřídit pojistnou událost (i zde je potřeba kvůli pojištění zavolat policii).

 

4. PORUCHA

Nestartuje? Nebo jede, ale vydává divné zvuky? Než se s autem na operativní leasing ze zvyku rozjedete do prvního autoservisu, zavolejte nám. Jednak je dobré, když víme, že se s autem něco děje. A můžeme vám také pomoct. Doporučíme vám servis, případně pomůžeme zajistit náhradní auto. Pokud byste opravy podnikali na vlastní pěst, je to problém. Opravy z jiného než smluvního servisu budete totiž muset uhradit vy.

 

5. PROBLÉMY S FINANCOVÁNÍM

Finanční problémy a auto na operák? I tohle je situace, ve které vám jako leasingová společnost můžeme být užiteční. I když to tak na první pohled nemusí vypadat. Když má vaše firma problém s financemi, ozvěte se nám co nejdřív a nenechávejte to na poslední chvíli, kdy už může být pozdě. Probereme s vámi vaši situaci a společně určitě vymyslíme řešení, pravděpodobně jedno z těch obvyklých.

 

Nejaktuálnější informace a akce od Car4Way 

SLEDUJ NÁŠ FACEBOOK

SLEDUJ NÁŠ INSTAGRAM

 Odemkněte si cestu ke spoustě ujetých kilometrů 🚙

Váš Car4Way 

 

 

Offline