Carsharing

5 tipů co dělat když prší?

August 26, 2021 | CAR4WAY

5 tipů co dělat když prší? 

Přínášíme vám 5 tipů kam vyrazit k vodě

nebo za vědou, ikdyž venku leje jako z konve.

CHCI VYRAZIT NA VÝLET

1) Aquapark Čestlice 

Chcete si užít den plný zábavy a relaxace u vody ikdyž venku prší? Navštivte největší aquapark ve střední Evropě. Užijte si vodní svět, sauny i nádherné SPA. Ti aktivnější mohou zavítat do moderního fitness. Ve vodním světě na vás čeká spousta zábavy ve třech palácích.

 

2) Národní technické muzeum 

Expozice NTM překvapí moderním muzejním pojetí. Svůj prostor tu nacházejí sbírky architektury, stavitelství a sbírka polygrafie. Stálá expozice Chemie kolem nás, Měření času, Interkamera a Technika hrou. Zajímavá může být i expozice televizního vysílání. Nebo se můžete pokochat pohledem na předchůdce našich aut. 

CHCI VYRAZIT NA VÝLET

3) Nákupní centra 

Zlepšit náladu si můžete i tím, že si pořídíte něco nového na sebe. Outlety POP a Fashion arena nabízejí známé značky nebo můžete navštívit klasické obchodní domy, které jsou v Letňanech, na Černém Mostě, Šestka, případně jedno z největších OC Chdoov nebo Vaňkovku v Brně.

 

4) Zábavní vědecky park VIDA 

Zapomeťe na muzeum. V brněnském zábavním parku VIDA! se exponátů můžeze dotýkat. Pozor - možná pak nevyjdete z údivu. Bavte se a učte se hrou!

 

5) Zámek Valtice

Dominantou Valtic je barokní zámek s kaplí a kostel Nanebevzetí Panny Marie. V kapli probíhají hudební produkce. Původně byl zámek rodinným domkem rodu Lichtenštejnů. Navštívit můžete 21 místností, ve kterých se nachází takké expozice o knížecí rodině a zámecké divadlo.

CHCI JET NA VÝLET

BONUSOVÝ TIP

MS juniorů ve Florbale v Brně, nejlepší světový florbal probíha od 25.. do 29. 8. v hale Vodova. 

JEDU NA FLORBAL

 

Offline